Twitter-flöde:

Laddar...

2011-06-23 När nyckelpersoner lämnar företaget

torsdag, juni 23rd, 2011

Det är aldrig en lätt situation när viktiga personer väljer att gå vidare i karriären och lämna företaget. Därmed går kompetens och viktig erfarenhet förlorad. Att ha jobbat ihop sedan bolagets start innebär inte bara hårt arbete utan även gemenskap och känslan av att ha byggt något tillsammans.

Boontariga bloggar i ämnet på 5procent.se

Inlägget skrevs torsdag, juni 23rd, 2011 på 11:30 f m och är markerat med Nyheter, Uncategorized. Du kan följa svar på detta inlägg genom RSS 2.0 feeden. Både ping och kommentarer är tillsvidare låsta.

Inga svar till “2011-06-23 När nyckelpersoner lämnar företaget”

Tyvärr är kommentarsformuläret stängt.

Workmint Candidate:För jobbsökande

Bli tillgänglig för ett stort antal rekryterare, headhunters och bemanningsbolag. Skapa ett konto kostnadsfritt. CV-registreringen går snabbt, du kan hämta uppgifter direkt från ditt LinkedIn-konto.

Läs mer och registrera CV »

Workmint Recruit:För rekryteringsbolag

Hitta rätt kandidater snabbt och enkelt! Workmint erbjuder bland annat CV-sök och annonsering på hittelönsbaserade tipssajten worktip.se. Rekryteringsbolag kan även tjäna pengar genom att själva förmedla CV:s till Workmint.

Mer information och intresseanmälan »

Workmint Demand:För arbetsgivare

Dags att anställa? Vi hittar rätt rekryterare för er. Ert uppdrag går ut till ett hundratal rekryterings- och bemanningsbolag som får offerera. Workmint kvalitetssäkrar leverantörerna, ni väljer om ni vill anlita någon av dem.

Mer information och intresseanmälan »