Twitter-flöde:

Laddar...

Pressmeddelande

onsdag, februari 8th, 2012

Omvänd hittelön – Ny trend inom jobbsök
Metoderna för att hitta jobb utvecklas. Allt fler jobbsökande tar till kreativitet och använder sig av hittelön för att komma i kontakt med arbetsgivare och tips på jobb. Trenden har visat sig i allt från rena pengar till resor, middagar etc.

– Fenomenet innebär en ”reversed finders fee”, omvänd hittelön. Jobbsökande tar till nya knep och erbjuder belöning till den som tipsar om ett jobb de sedan får. Det kan röra sig om allt från biobiljetter, middagar, resor och pengar, berättar Boontariga Pipatanangura, VD, Workmint.

Läs på Mynewsdesk

Inlägget skrevs onsdag, februari 8th, 2012 på 2:21 e m och är markerat med Nyheter. Du kan följa svar på detta inlägg genom RSS 2.0 feeden. Både ping och kommentarer är tillsvidare låsta.

Inga svar till “Pressmeddelande”

Tyvärr är kommentarsformuläret stängt.

Workmint Candidate:För jobbsökande

Bli tillgänglig för ett stort antal rekryterare, headhunters och bemanningsbolag. Skapa ett konto kostnadsfritt. CV-registreringen går snabbt, du kan hämta uppgifter direkt från ditt LinkedIn-konto.

Läs mer och registrera CV »

Workmint Recruit:För rekryteringsbolag

Hitta rätt kandidater snabbt och enkelt! Workmint erbjuder bland annat CV-sök och annonsering på hittelönsbaserade tipssajten worktip.se. Rekryteringsbolag kan även tjäna pengar genom att själva förmedla CV:s till Workmint.

Mer information och intresseanmälan »

Workmint Demand:För arbetsgivare

Dags att anställa? Vi hittar rätt rekryterare för er. Ert uppdrag går ut till ett hundratal rekryterings- och bemanningsbolag som får offerera. Workmint kvalitetssäkrar leverantörerna, ni väljer om ni vill anlita någon av dem.

Mer information och intresseanmälan »