Twitter-flöde:

Laddar...

Vinnarna utsedda till Novares/VA mentorskapsprogram. Grattis Tove Nystedt (Sthlm) och Kurosh Salehi (Malmö)!

måndag, mars 12th, 2012

Grattis Tove Nystedt (Stockholm) och Kurosh Salehi (Malmö) som får varsin mentor!
Stort tack för att ni sökte in till Novares/VA Mentorskapsprogram. Vinnarna har nu utsetts av Novare Accelerates VD, Susanne Ekström med motiveringen ”Personer vi valt uppfyller mycket väl kriterierna för att vara en framtida ledare genom sina erfarenheter och vi ser stora möjligheter för dem att jobba vidare med sina mål genom en mentor..” Stort Grattis till Tove Nystedt (Stockholm) och Kurosh Salehi (Malmö)!

Inlägget skrevs måndag, mars 12th, 2012 på 3:04 e m och är markerat med Nyheter. Du kan följa svar på detta inlägg genom RSS 2.0 feeden. Både ping och kommentarer är tillsvidare låsta.

Ett svar till “Vinnarna utsedda till Novares/VA mentorskapsprogram. Grattis Tove Nystedt (Sthlm) och Kurosh Salehi (Malmö)!”

  1. Kurosh Salehi säger:

    mars 28, 2012 på 11:01 e m

    Jag vill tacka Novare/VA och Novare Accelerates VD, Susanne Ekström för att ha gett mig möjligheten att vidareutveckla mina affärsmål och framtidsvisioner. Jag hoppas att få ett tillfälle i framtiden att bidra till Novare Accelerates verksamhet.

Workmint Candidate:För jobbsökande

Bli tillgänglig för ett stort antal rekryterare, headhunters och bemanningsbolag. Skapa ett konto kostnadsfritt. CV-registreringen går snabbt, du kan hämta uppgifter direkt från ditt LinkedIn-konto.

Läs mer och registrera CV »

Workmint Recruit:För rekryteringsbolag

Hitta rätt kandidater snabbt och enkelt! Workmint erbjuder bland annat CV-sök och annonsering på hittelönsbaserade tipssajten worktip.se. Rekryteringsbolag kan även tjäna pengar genom att själva förmedla CV:s till Workmint.

Mer information och intresseanmälan »

Workmint Demand:För arbetsgivare

Dags att anställa? Vi hittar rätt rekryterare för er. Ert uppdrag går ut till ett hundratal rekryterings- och bemanningsbolag som får offerera. Workmint kvalitetssäkrar leverantörerna, ni väljer om ni vill anlita någon av dem.

Mer information och intresseanmälan »